Partner worden van Los leales? Let's shine together!

contact

BARRA DE BELLEZA

Barra de Belleza is opgericht door Gloria Carolina Esperanza.

Zij is “obsessed” over beauty en alles wat te maken heeft met schoonheid. Haar hele leven is zij al bezig met uiterlijke verzorging, de nieuwste trends in beauty en manieren om zichzelf mooier te maken. 

De behandelingen die Barra de Belleza aanbiedt geven een boost aan het zelfvertrouwen. U kijkt na de behandeling met een heerlijk voldaan gevoel in de spiegel. Vaak zijn vrouwen nog zoekende met betrekking tot bepaalde make-up, vorm van de wenkbrauwen, kortom wat bij ze past. Barra de Belleza kijkt samen met u welke kleuren en vormen het beste bij uw gezicht passen, bijvoorbeeld de kleur lipstick, welke vorm de lippen hebben en/of de wenkbrauwen. Ook andere beauty-marks, denk aan sproetjes, worden meegenomen in het advies.

Ben je benieuwd naar onze geuren? Bij Barra de Belleza kan je alle geuren autoparfum ruiken!

NIÑO’S DEL FUTURO

Niños Del Futuro (kinderen van de toekomst), is opgericht om kinderen te ondersteunen die leven in achterstandswijken in Medellin, Colombia, door hen te inspireren, op te leiden en sportactiviteiten aan te bieden.

Een van de projecten van Niños Del Futuro is genaamd “Barra de belleza” en gestart in samenwerking met een gelijk genaamde schoonheidssalon. Jonge meiden worden gestimuleerd en gemotiveerd om schoonheid gerelateerde beroepen te leren. Ze worden hiermee voorbereid op de arbeidsmarkt, door hen ook sociale vaardigheden te leren zoals punctualiteit, klantvriendelijkheid en discipline. 

Van alle autoparfum die verkocht wordt door schoonheidssalon Barra de Belleza doneert Los Leales € 2,50 aan dit project.  

MA LIFESTYLE

Bij Mahmut Artan Lifestyle club in Tiel bieden zij voor iedereen de persoonlijke aandacht en structuur die nodig is als het om sporten gaat, want alleen dan is het mogelijk doelstellingen te behalen en sporten te integreren in het leven.
Veel mensen beginnen vol frisse moed bij een sportclub en zijn na een paar maanden de motivatie kwijt. Herken jij dat? Bij MA Lifestyle club is dit verleden tijd. 
 
Ben je enthousiast, doelgericht en grensverleggend? Zij helpen jou graag om je doel te bereiken. Ben je juist zoekende naar een persoonlijke doelstelling? Ook daar helpen zij je graag bij. Bij hen kun je terecht voor fitness, personal training en veel verschillende groepslessen.
 
Hun persoonlijke aandacht, kennis en jouw inzet zal leiden tot succes en plezier in het bewegen. MA Lifestyle club: a way of life!
 
Onze autoparfum nummers 5, 18 en 20 met bedrijfslogo van MA Lifestyle zijn te koop bij MA Lifestyle!

EYE&BROWS

Sarah is de eigenaar en oprichter van EYE&BROWS. Hiervoor heeft zij al jarenlang ervaring opgedaan in de schoonheidssector. Ze werkte als allround schoonheidsspecialiste, gecertificeerd sportmasseuse, make-up artiest, browspecialist en ze gaf ‘brow shaping’-trainingen. Uiteindelijk besloot ze dat het tijd was om haar eigen zaak te openen met een liefde en passie voor wenkbrauwen.

Waarom wenkbrauwen? Wenkbrauwen maken het gezicht. In een halfuur veranderd je gezichtsuitdrukking in een positieve manier. Een korte behandeling met zoveel impact! Zo is haar dag elke dag anders, vol met verschillende soorten metamorfoses. En laten we eerlijk zijn, wie wilt nou niet met mooie wenkbrauwen en wimpers opstaan?

Onze autoparfum nummer 20 met bedrijfslogo van EYE&BROWS is te koop bij EYE&BROWS!

 

LYNN’S BEAUTYLAB

Lynnsbeautylab staat voor Liza Yousef en Nienke Nguyen, onze initialen vast aan elkaar.
 
Bij Lynnsbeautylab kun je terecht voor verschillende behandelingen, ze onderscheiden zich van andere salons door hun eigen samengestelde behandelingen.
 
Naast medische opleidingen bleef de fascinatie in de beautybranche altijd aanwezig. Daarom hebben ze besloten om een ommekeer te maken en opleidingen te volgen.
 
Lynnsbeautylab behandelt cellulitis met een zelf samengestelde techniek, die ervoor zorgt dat je snel van je cellulitis af bent.
Tegelijkertijd zijn ze toch een deel medisch gebleven en geven ze after lipo massages. Deze massages zijn noodzakelijk na een liposuctie en buikwand correctie. 
 
Je kunt ook terecht bij Lynnsbeautylab voor een striae behandeling en Brazilian body shaping, hierbij breken ze vet af en kunnen ze uw figuur shapen.
 
Ben je benieuwd naar onze geuren? Bij Lynnsbeautylab kan je alle geuren autoparfum ruiken!

CLEANING LAB

Cleaning Lab weet als geen ander hoe druk het leven kan zijn met werken, kinderen, en daarnaast niet te vergeten uw sociale kring. Hoe fijn is het om de grote schoonmaak uit handen te geven? 
 
Cleaning Lab is een ervaren schoonmaakbedrijf dat diensten verleent aan zowel particulieren (schoonmaak van woningen en appartementen) als aan bedrijven (schoonmaak van bedrijven).
 
Schoon is niet alleen schoonmaken. Er komt veel meer bij kijken: de zorg voor de klant, de extra service en het vertrouwen. Dat neemt Cleaning Lab als bedrijf serieus. U kunt daarom uw schoonmaak met een gerust hart uit handen geven, want “wat u uit handen geeft hebben zij in de vingers!”

♡ Ontdek hier de heerlijkste geuren van Los Leales.

Be loyal, shine bright and smell like a royal.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor het laatste Los Leales nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. Los Leales gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid.