♡ LEALES GEUREN 

Onze geuren zijn geïnspireerd op designer geuren. Met onze Leales collectie maken wij deze luxe geuren betaalbaar. Wij gebruiken geurnotendie ervoor zorgen dat de geur vergelijkbaar is, maar zetten daarbij net een stapje extra voor jou. Onze geuren bevatten namelijk de hoogste geurconcentratie en sterkste aroma’s. Zo bevatten onze parfums zelfs 40% geurolie (extrait de parfum), zodat jij gedurende heel de dag en nacht kunt shinen met jouw parfum.

 

Draag Leales en kies de parfum die perfect bij jouw unieke karakter past. Met onze Leales parfum kan je jouw innerlijke stralende kracht naar buiten dragen. Shine bright, en laat de wereld genieten van jouw aanwezigheid en jouw heerlijke Leales geuren.

 

OVER LEALES

Geuren zorgen voor belevenis, een herinnering en maken alledaagse momenten bijzonder, haast koninklijk. Onze geuren zorgen voor extra bewustwording tijdens jouw dagelijkse routine. Ze creëren sfeer en romantiek, in huis, in de auto, maar ook voor jezelf.

 

Het is onze passie om deze luxe en exclusieve ervaring op alle momenten van jouw leven aan je mee te kunnen geven. Of je nu een cadeau aan jezelf of aan een ander wilt geven, wij hebben het perfecte cadeau voor in huis, in de auto of op je lichaam. Je geeft met onze Leales geuren meer dan een cadeau. Je laat zien dat diegene belangrijk voor je is en er mag zijn. Je geeft een gevoel, een herinnering.. bewustwording.

 

We doen niets liever dan jou een koninklijke ervaring geven met onze geuren. Pak een momentje, sluit je ogen, en adem diep in. Ruik de heerlijkste Leales geuren en ontspan. We zijn er voor je en dragen de idealen van respect en waardering uit met onze producten en in ons contact. Een ideaal dat we graag met je delen, dus: behave royal, shine bright and wear Leales!

LEALES PARTNERS

“COMING TOGETHER IS A BEGINNING, STAYING TOGETHER IS PROGRESS, AND WORKING TOGETHER IS SUCCESS.”

– HENRY FORD

♡ Ontdek hier de heerlijkste geuren van Los Leales.

Be loyal, shine bright and smell like a royal.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor het laatste Los Leales nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. Los Leales gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid.